Låneinfo - Spørgsmål og svar

Er det risikabelt for mig at låne penge via L’EASY Minilån?

Nej. Vi tilbyder kontantlån under ansvarlige forhold. Når vi behandler din ansøgning, lægger vi derfor vægt på at sikre, at du ikke ender i en økonomisk ustabil situation ved at tage et lån.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne mellem 5.000 og 15.000 kroner.

Hvad bliver min rente?

Når vi har fået din ansøgning, foretager vi en individuel kreditvurdering. Her fastlægger vi dit lånebeløb. Renten på L'EASY Minilån ligger på 9,90 - 26,08 procent og er variabel.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Nej, det skal du ikke. Vi stiller ikke krav om sikkerhed for lånet, og du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene til.

Gode råd om økonomi

Få gode råd om at låne penge, inden du beslutter dig. Se her.

Hvordan ansøger jeg om at få et L’EASY Minilån?

Du skal bare udfylde formularen, så foretager vi en kreditvurdering. Du får svar på din ansøgning allerede inden for 1 time (i vores åbningstid). Du kan ringe til os fra kl. 8 til 18 alle ugens dage på telefon 88 88 88 88.

Hvordan får jeg lånet udbetalt?

Når vi har godkendt din ansøgning, og du har skrevet under på låneaftalen med NemID, overfører vi pengene til din konto. Det sker samme dag eller senest hverdagen efter, lånet er blevet godkendt. Hvis du ikke ønsker at underskrive din lånekontrakt med digital signatur, fremsender vi en fysisk kontrakt med posten, som du skal underskrive og returnere i stedet.

Hvordan underskriver jeg med NemID?

Du modtager en e-mail med et link til den elektroniske signering. Derefter logger du ind med dit NemID for at få adgang til låneaftalen. Her godkender du aftalen, ligesom du også kan gemme en kopi af den. Efter din godkendelse får vi den underskrevne aftale retur, og udbetalingen af penge sættes straks i gang.

Hvor lang tid går der, før jeg har pengene på min konto?

Du får pengene på din konto samme hverdag, som lånet bliver godkendt eller senest hverdagen efter.

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Du får svar på din ansøgning inden for 1 time i vores åbningstid.

Hvordan får jeg svar på min ansøgning?

Du får et svar på din ansøgning enten pr. e-mail eller pr. telefon.

Ankenævn

Ankenævnet er oprettet af organisationerne Finans og Leasing, Dansk Kredit Råd og Forbrugerrådet.

Ankenævn for Finansieringsselsskaber er et privat ankenævn, som er godkendt af erhvervs- og vækstministeren med virkning fra 1. januar 2015.

Ankenævnet for Finansieringsselskaber behandler forbrugerklager over “fritstående” lån, dvs. lån der ved udstedelse ikke er knyttet til en genstand.

Formålet med klagebehandlingen er primært at finde en forligsmæssig løsning af sagen. Kun i de tilfælde, hvor dette ikke er muligt, bliver sagen behandlet og afgjort af ankenævnet.

Ankenævnet består af en nævnsformand, som er dommer, samt et ligeligt antal repræsentanter for forbruger- og erhvervsinteresser.

For mere information og kontakt, besøg http://www.finansanke.dk/

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr

Start din ansøgning her

Vælg beløb: 5000
5000 15000
Vælg løbetid: 12 mdr.
12 mdr. 36 mdr.
Din månedlige ydelse:
kr.

Den månedlige ydelse er baseret på variabel årlig debitorrente 9,90 - 26,08%. ÅOP 13,26% - 30,48%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 34.875 - 48.736. Samlede kreditomkostninger kr. 9.875 - 23.736. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 2.000. Løbetid min. 12 måneder – maks. 36 måneder. Maks. ÅOP 51,50%. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid uden omkostninger.

Ansøg om lån nu