Låneinfo - Spørgsmål og svar

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne mellem 10.000 og 100.000 kroner.

Hvad bliver min rente?

Renten på L'EASY Minilån ligger på 9,90 - 19,56 procent og er variabel.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Nej, det skal du ikke. Vi stiller ikke krav om sikkerhed for lånet, og du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene til.

Hvordan ansøger jeg om at få et L’EASY Minilån?

Du skal bare udfylde formularen, så foretager Facit Bank en kreditvurdering. Hvis du ansøger om et lån i vores åbningstid, får du hurtigt svar. Du kan også ringe til os fra kl. 8 til 18 på hverdage og 10 til 18 i weekender på telefon 88 88 88 88.

Hvordan får jeg lånet udbetalt?

Når din ansøgning er godkendt, og du har skrevet under på låneaftalen med NemID, overfører vi pengene til din konto. Det sker 1-2 hverdage efter.

Hvordan underskriver jeg med NemID?

Du modtager en e-mail med et link til den elektroniske signering. Derefter logger du ind med dit NemID for at få adgang til låneaftalen. Her godkender du aftalen, ligesom du også kan gemme en kopi af den. Efter din godkendelse får vi den underskrevne aftale retur, og udbetalingen af penge bliver straks sat i gang.

Hvor lang tid går der, før jeg har pengene på min konto?

Du får pengene på din konto 1-2 hverdage efter, lånet er blevet godkendt.

Hvordan får jeg svar på min ansøgning?

Du får et svar på din ansøgning enten pr. e-mail eller pr. telefon.

Ankenævn

Ankenævnet er oprettet af organisationerne Finans og Leasing, Dansk Kredit Råd og Forbrugerrådet.

Ankenævn for Finansieringsselsskaber er et privat ankenævn, som er godkendt af erhvervs- og vækstministeren med virkning fra 1. januar 2015.

Ankenævnet for Finansieringsselskaber behandler forbrugerklager over “fritstående” lån, dvs. lån der ved udstedelse ikke er knyttet til en genstand.

Formålet med klagebehandlingen er primært at finde en forligsmæssig løsning af sagen. Kun i de tilfælde, hvor dette ikke er muligt, bliver sagen behandlet og afgjort af ankenævnet.

Ankenævnet består af en nævnsformand, som er dommer, samt et ligeligt antal repræsentanter for forbruger- og erhvervsinteresser.

For mere information og kontakt, besøg http://www.finansanke.dk/

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr

Start din ansøgning her

Vælg beløb: 50000
10000 100000
Vælg løbetid: 84 mdr.
24 mdr. 120 mdr.
Din månedlige ydelse:
kr.

Den månedlige ydelse er baseret på variabel debitorrente . ÅOP 13,26% - 30,48%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 34.875 - 48.736 Samlede kreditomkostninger kr. 9.875 - 23.736 Alle omkostninger og gebyrer er medtaget i beregningen, forudsat betaling via HomeBanking.

Fortrydelsesret 14 dage. Løbetid min. 24 måneder – maks. 120 måneder. Maks. ÅOP 24,87%

Ansøg om lån nu